Top 4 beste JBL koptelefoon
Koptelefoons
Lisa
Koptelefoons
02/14/2024
8 min
0

De beste JBL koptelefoon van 2024

02/14/2024
8 min
0

Ben je op zoek naar een goede koptelefoon van JBL? Dan ben je bij deze blog helemaal aan het juiste adres! Wij hebben de beste JBL koptelefoons op een rijtje gezet in een top 4 beste JBL koptelefoon. Daarnaast vertellen we je over de beste budget JBL koptelefoons. We leggen je ook uit wat het verschil is tussen de on ear en over ear koptelefoons van JBL. Ben je benieuwd? Laten we er snel induiken!

De top 4 JBL koptelefoons

Wij hebben een aantal JBL koptelefoons getest. De beste 4 hebben we hieronder uitgelicht en gaan we stuk voor stuk bij langs. Je kan lezen over de eigenschappen en kenmerken van de koptelefoons. Daarnaast lichten we de voordelen en eventuele nadelen uit. Zo heb jij alle belangrijke informatie bij de hand als je een JBL koptelefoon gaat shoppen. Heb je geen tijd om deze hele blog door te lezen? We hebben hieronder de top 4 alvast voor je opgesomd!

  1. JBL Tune 760NC
  2. JBL Tune 770NC
  3. JBL LIVE 660NC
  4. JBL Tune 520BT

Top 4 beste JBL koptelefoon

1. JBL Tune 760NC

Noise cancelling: ja | Minimale frequentie: 20 MHz | Maximale frequentie: 20 Hz | Bluetooth versie: 5.0 | Type koptelefoon: over ear | Waterbestendig: nee | Inklapbaar: ja | Maximale batterijduur zonder noise cancelling: 50 uur | Maximale batterijduur met noise cancelling: n.v.t. |  Reviews gemiddeld: 4,3 sterren

De JBL Tune 760NC is weer een model in de JBL koptelefoons Tune-serie. Het is een draadloze over ear koptelefoon. Dit model blinkt uit in comfort, goede geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Met zijn Active Noise Cancelling (ANC) biedt de koptelefoon een ongestoorde luisterervaring. Omgevingsgeluiden worden effectief weggefilterd. Dit zorgt voor een rust wanneer je de koptelefoon op zet. Hiermee kan je even ontsnappen aan de drukke wereld. De batterijduur is 35 uur met ANC ingeschakeld en 50 uur zonder ANC ingeschakeld. Het lichte en opvouwbare ontwerp van deze koptelefoon maakt hem ideaal voor onderweg.

Je kan ook dit model aan twee Bluetooth apparaten tegelijkertijd verbinden. Hierdoor mis je nooit een belangrijk belletje. Met de ingebouwde microfoon is handsfree bellen en stemassistentie eenvoudig. De JBL Pure Bass Sound zorgt voor een krachtige en diepe bas. Hierdoor komt elk liedje meer tot leven. Dit model is uiterst geschikt voor dagelijks gebruik, sporten en reizen.

Voordelen

✔ Lange batterijduur en snellaadfunctie
✔ Actieve noise cancelling
✔ Kan met 2 apparaten tegelijkertijd verbinden
✔ Comfortabel ontwerp
✔ Lichtgewicht en opvouwbaar
✔ Handsfree bellen en stemassistentie

Nadelen

✖ Meegeleverde oplaadkabel is erg kort
✖ Geen opbergcase meegeleverd

JBL Tune 760NC

2. JBL Tune 770NC

Noise cancelling: ja | Minimale frequentie: 20 Hz | Maximale frequentie: 20.000 Hz | Bluetooth versie: 5.3 | Type koptelefoon: over ear | Waterbestendig: nee | Inklapbaar: ja | Maximale batterijduur zonder noise cancelling: 70 uur | Maximale batterijduur met noise cancelling: 44 uur |  Reviews gemiddeld: 4,6 sterren

De JBL Tune 770NC koptelefoon is een draadloze over ear koptelefoon. Hij staat bekend om zijn adaptieve ruisonderdrukking. Hierdoor kan je ongestoord genieten van je favoriete muziek. Met een indrukwekkende batterijduur van 70 uur kan je genieten van een langdurige luisterervaring. Zo hoef je de koptelefoon tussendoor niet op te laden. En is hij toch leeg? Dan zorgt de snellaadfunctie ervoor dat hij binnen 5 minuten opladen weer 3 uur mee kan.

De koptelefoon maakt deel uit van de JBL Tune-serie. Deze levert de kenmerkende JBL Pure Bass Sound. Hierdoor heeft elk nummer diepe en krachtige bassen en komt hij meer tot leven. Het lichte en opvouwbare ontwerp maakt de JBL 770NC ideaal voor onderweg. Ook kan je de koptelefoon draadloos verbinden met maarliefst 2 Bluetooth apparaten. De gratis JBL Headphones-app laat je het geluid aanpassen naar jouw voorkeur. Met VoiceAware kan je jezelf horen praten. Dit is handig tijdens telefoongesprekken.

Voordelen

✔ Lange batterijduur en snellaadfunctie
✔ Adaptieve ruisonderdrukking
✔ Kan met 2 apparaten tegelijkertijd verbinden
✔ Lichtgewicht en opvouwbaar
✔ Compatibel met de JBL Headphones-app

Nadelen

✖ De kwaliteit van de microfoon is niet ideaal voor telefoongesprekken

JBL Tune 770NC

3. JBL LIVE 660NC

Noise cancelling: ja | Minimale frequentie: 16 Hz | Maximale frequentie: 20.000 Hz | Bluetooth versie: 5.0 | Type koptelefoon: over ear | Waterbestendig: nee | Inklapbaar: nee | Maximale batterijduur zonder noise cancelling: 50 uur | Maximale batterijduur met noise cancelling: n.v.t. |  Reviews gemiddeld: 4,4 sterren

De JBL LIVE 660NC is ontworpen om je dagelijkse luisterervaring te versterken. De koptelefoon maakt gebruik van Adaptive noise cancelling (ANC). Hierdoor blokkeren ongewenste omgevingsgeluiden. Ambient Aware en TalkThru technologieën zorgen er juist voor dat je wel wat van de buitenwereld kan horen. De JBL LIVE 660NC biedt tot 50 uur batterijduur met ANC uitgeschakeld. Met ANC ingeschakeld biedt hij tot 40 uur non-stop luisterplezier. De snellaadfunctie zorgt ervoor dat je na 10 minuten weer 4 uur vooruit kan.

Deze goede koptelefoon is comfortabel dankzij zijn superzachte hoofdband en handig afneembare audiokabel. Hij wordt ook geleverd met een beschermhoesje voor onderweg. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade. De multi-point verbinding maakt het mogelijk om makkelijk te switchen tussen Bluetooth apparaten. Met Google Fast Pair verbind je de koptelefoon nog makkelijker met je Android apparaat.

Voordelen

✔ Lange batterijduur en snellaadfunctie
✔ Adaptieve ruisonderdrukking
✔ Kan met meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden
✔ Comfortabel ontwerp

Nadeel

✖ De koptelefoon is niet inklapbaar

JBL LIVE 660NC

4. JBL Tune 520BT

Noise cancelling: nee | Minimale frequentie: 20 Hz | Maximale frequentie: 20.000 Hz | Bluetooth versie: 5.0 | Type koptelefoon: on ear | Waterbestendig: nee | Inklapbaar: ja | Maximale batterijduur zonder noise cancelling: 57 uur | Maximale batterijduur met noise cancelling: n.v.t. |  Reviews gemiddeld: 4,8 sterren

De JBL Tune 520BT is een van de meest populaire JBL koptelefoons voor mensen met een wat krapper budget. Deze on ear koptelefoon is ontworpen voor dagelijks gebruik en biedt een batterijduur van 57 uur. Met 5 minuten opladen kan je weer genieten van 3 uur afspeeltijd. De JBL Tune 520BT is gebruiksvriendelijk. Met knoppen op de oorschelp kan je je oproepen, volume en geluid beheren.

Je kan deze Bluetooth koptelefoon aan meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden. Zo mis je nooit iets belangrijks en blijf je deel van de digitale wereld. Het lichte en comfortabele ontwerp maakt hem perfect voor onderweg. Ook is hij opvouwbaar waardoor hij in elke tas past. In de JBL Headphones-app kan je je geluid aanpassen door middel van de EQ. Dit maakt hem een fantastische koptelefoon die goed is voor onderweg.

Voordelen

✔ Lange batterijduur en snellaadfunctie
✔ Kan met meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden
✔ Lichtgewicht en opvouwbaar

Nadelen

✖ Geen noise cancelling
✖ Geen opbergcase meegeleverd

JBL Tune 520BT

Welke JBL koptelefoon is het beste voor een krap budget?

Voor muziekliefhebbers met een krap budget zijn er genoeg JBL koptelefoons die een goede prijs kwaliteitverhouding bieden. We gaan 3 soorten bij langs onder de 50 euro.

JBL Tune 500BT

De JBL Tune 500BT on ear koptelefoon staat bekend om zijn JBL Pure Bass geluid. Hij biedt tot 16 uur batterijduur. Dit maakt hem ideaal voor reizen en sporten. Dit model is opvouwbaar voor makkelijk vervoer. Met zijn ingebouwde microfoon kan je ook handsfree bellen. De Bluetooth verbinding zorgt voor een naadloze draadloze ervaring.

JBL JR310BT

De JBL JR310BT is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze on ear koptelefoon biedt een veilige luisterervaring met een volumebeperking. Met een kleurrijk ontwerp, comfortabele pasvorm voor kleinere hoofden en een batterijduur van 30 uur. De JR310BT is perfect voor jonge muziekliefhebbers. De koptelefoon is duurzaam en licht. Dit maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik en lange reizen.

JBL Tune 110BT

De JBL Tune 110BT is een on ear koptelefoon die tot 40 uur batterijduur biedt. Hij ondersteunt snelladen waarmee je na 5 minuten weer 2 uur kan luisteren. Met de JBL Pure Bass Sound en Bluetooth 5.0 biedt deze koptelefoon een fijne luisterervaring. Het lichte gewicht en opvouwbare ontwerp maakt hem perfect om overal mee naartoe te nemen.

JBL koptelefoon in hand

Beste on ear koptelefoon van JBL

On ear koptelefoons van JBL staan bekend om hun combinatie van comfort, kwaliteit en draagbaarheid. Hierdoor zijn ze een populaire keuze onder muziekliefhebbers van alle leeftijden. Een van de beste eigenschappen van JBL's on ear koptelefoons bieden een goede geluidskwaliteit. De koptelefoons zijn ontworpen met het oog op gebruikscomfort. Denk aan ergonomisch gevormde oorkussens. Ook zijn veel modellen licht van gewicht en opvouwbaar. Dit maakt ze ideaal voor het reizen.

Draadloze modellen, van bijvoorbeeld de JBL Tune-serie, bieden de vrijheid van een Bluetooth verbinding. Hiermee kan je zonder de belemmering van kabels luisteren naar je favoriete muziek. Extra functies, zoals een ingebouwde microfoon en snelladen, dragen ook bij aan de on ear koptelefoons van JBL.

Zwarte JBL koptelefoon

Beste over ear koptelefoon van JBL

Over ear koptelefoons van JBL onderscheiden zich door hun goede geluidskwaliteit en comfort. Ze zijn de favoriete keuze voor muziekliefhebbers. Deze JBL koptelefoons bieden een ruimtelijke geluidservaring met de JBL Pure Bass Sound. Deze zorgt voor diepe, krachtige bassen en heldere, hoge tonen. De over ear ontwerpen van JBL zijn voorzien van ruime oorschelpen die passen rondom elk oor. Ze zorgen er ook voor dat geluid effectief geïsoleerd wordt.

Veel modellen zijn uitgerust met Active Noise Cancelling (ANC). Hiermee wordt omgevingsgeluid gedempt en kan je in alle rust van je muziek genieten. De draadloze connectie met Bluetooth zorgt ervoor dat je alle vrijheid hebt om te bewegen. De lange batterijduur zorgt er dan weer voor dat je er lang luisterplezier van hebt. Vaak zitten op over ear koptelefoons van JBL ook ingebouwde microfoons. hiermee kan je makkelijk handsfree bellen. Op sommige oorschelpen zitten ook andere functies zoals knoppen voor het volume en het geluid.

Rode JBL koptelefoon met rook

De beste JBL koptelefoon 2024 opgesomd

In deze blog hebben we je meegenomen langs de top 4 beste JBL koptelefoon. We gaven je een overzichtelijk overzicht van hun kenmerken, eigenschappen, voordelen en nadelen. Zo kan je een weloverwogen keuze maken als je een JBL koptelefoon gaat kopen. Hieronder hebben we de top 4 nogmaals voor je benoemd. Zo kan je gelijk doorklikken naar de webshops. Kopen kopen kopen maar!

  1. JBL Tune 760NC
  2. JBL Tune 770NC
  3. JBL LIVE 660NC
  4. JBL Tune 520BT

Naast dat we je meegenomen hebben langs onze top 4, hebben we je ook verteld over de meest budgetvriendelijke JBL koptelefoons. We hebben een aparte top 3 samengesteld met koptelefoons onder de 50 euro. Je kan namelijk met elke portemonnee bij JBL terecht! Ook hebben we je meer informatie gegeven over on ear en over ear koptelefoons. Dit zijn verschillende modellen koptelefoons die allebei wat andere voordelen hebben.

Top 4 beste JBL koptelefoon

Misschien vind je dit ook interessant!

Reacties
Categorieën